پست های شما

زبان برنامه نویسی php را بیشتر بشناسید!

باتوجه به نیاز روز افزون افراد به داشتن سایت ، نیاز به یاد گیری زبان های برنامه نویسی نیز افزایش می یابد.

چرا php ؟

زبان برنامه نویسی php یکی از زبان های قدرتمندی است که به شما کمک میکند یک سایت پویا داشته باشید.

زبان php تحت سرور آپاچی اجرایی می شود و رقیب سرسخت خود asp.net را به سادگی شکست داده است و این زبان اپن سورس می باشد.

پیش نیاز آموزش php

برای یادگیری زبان php پیش نیاز خاصی نیاز ندارید ، تنها شناخت زبان ویرایش متن html , css می تواند حجم زیادی از کار شما را پیش ببرد ، اگر شما زبان دیگری همچون جاوا اسکریپت نیز بلد باشید قطعا میتوانید با تلفیق کردن زبان با php یک خروجی حرفه ای آماده کنید.

اگر یاد گیری مجموعه ی html , css و جاوا اسکریپت برای شما دشوار است از فریم ورک بوت استرپ میتوانید استفاده کنید.

ما در کدپز به آموزش این مجموعه خواهیم پرداخت و آشنایی کاملی با این زبانها و کارکرد آنها داریم.

نمونه های موفق php

اگر نمونه موفقی از زبان برنامه نویسی php میخواهید ، دیجیکالا یک سایت کامل و پویا است که توسط برنامه نویسان با استفاده از زبان php نوشته شده است ، همچنین cms یا سیستم مدیریت محتوای وردپرس نیز با استفاده از زبان php شکل گرفته است.

پس شما با یادگیری زبان php میتوانید بر بسیاری از مهارت های طراحی سایت مسلط شوید و سایت های پویایی طراحی کنید ، سایت های اختصاصی مانند دیجیکالا و یا توسعه دادن سایتهایی که سیستم مدیریت محتوایی مانند وردپرس دارند که هسته ی مرکزی آنها php است.

زمان مورد نیاز برای یاد گیری php

اگر با زبان های برنامه نویسی آشناییتی نداشته باشید یادگیری php یا هر زبانی در ابتدای کار برای شما دشوار خواهد بود که ما در کدپز سعی برساده سازی داشته ایم تا بتوانید یک موضوع را بصورت کاملا حرفه ای درک کنید و با استفاده از ان سایت طراحی کنید.

اما یادگیری کامل یک زبان زمان زیادی از شما نخواهد گرفت و با مداومت داشتن و تکرار و تمرین شما در کمتر از 3 ماه قادر خواهید بود که به طراحی سایت مسلط شوید ، اما ساخت یک پروژه ی کامل و حرفه ای همچون دیجیکالا منوط به تکرار و تمرین شما خواهد بود.

اگر شما زبان برنامه نویسی دیگری بلد هستید قطعا یادگیری php برای شما اسانتر خواهد بود ، چون کلیت زبانهای برنامه نویسی یکسان می باشد و نیاز به یادگیری تفاوت زبانها خواهید داشت.

اشتراک
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
نظر خود را به اشتراک بگذاریدx